Maria Josep Amigó es reuneix amb responsables del nou equip de govern d’Alzira

La vicepresidenta s’ha interessat pel projecte de la carretera d’Albalat i una intervenció urgent en les dependències de la Policia Local
Maria Josep Amigó, s’ha reunit amb Albert Furió i amb Sara Garés

03/08/2015

La vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, s’ha reunit hui en la seu de la corporació provincial amb Albert Furió, tinent alcalde d’Alzira i regidor d’Economia, Hisenda i Joventut, i amb Sara Garés, regidora de Projectes Urbanístics i Seguretat Ciutadana. En el transcurs d’aquesta trobada, ambdós responsables municipals han transmés a la vicepresidenta la situació en què es troben diferents projectes a emprendre en aquest municipi de la Ribera Alta, com també tota una sèrie de necessitats futures a curt, mitjà i llarg termini que té el municipi.

DSC04139_0Amigó, en aquesta primera presa de contacte, ha traslladat als responsables municipals d’Alzira la intenció i la predisposició de la nova Diputació a acostar-se a les necessitats municipals de la província. «En aquest cas, fer un seguiment de l’estat en què es troben diferents projectes com la intervenció en la carretera d’Albalat, al marge d’una altra sèrie d’intervencions que necessita la ciutat d’Alzira», ha explicat la vicepresidenta.

Carretera d’Albalat

A aquest respecte, Furió ha explicat que la necessitat de conéixer els terminis en què es troba la intervenció en el tram de la carretera d’Albalat «és molt important per a nosaltres». «Hem de conéixer en quina situació es troba aquest projecte, és a dir, accedir-ne al seguiment, i com es farà aquesta intervenció», ha dit.

Reubicació de les dependències de la Policia Local

Per la seua banda, Sara Garés, responsable de Seguretat Ciutadana, ha transmés a Amigó una altra de les necessitats més apressants d’aquest municipi, la reubicació de les dependències de la Policia Local. «La situació en què estan treballant els membres de la Policia Local és molt precària. La intervenció en aquestes dependències va ser una promesa de l’equip anterior i ja és hora que es convertisca en realitat», ha explicat.

Deixa el teu comentari