Mascletà del 12 de març a València

Hnos. Ferrández dispara la mascletà a València del dia 12 de març dedicada al pirotècnic que ha perdut la vida a Olocau.

La mascletà d’aquest 12 de març a València ha estat marcada pel dol en el qual s’ha sumit el món de la pólvora per la mort d’un treballador de la Pirotècnia Ricardo Caballer.

Un crespó negre instal·lat en la reixa que envolta el material pirotècnic en la Plaça de l’Ajuntament i un minut de silenci comunicat per megafonia han presidit la mascletà.

Tampoc ha sonat la tradicional ambientació musical que rodeja la plaça moments abans de la disparà.
Pel que fa a la mascletà ha estat dirigida per Hnos. Ferrández de Múrcia i ha començat amb una entrada digital utilitzant tot el perímetre de la plaça amb diferents efectes de so i color.

El terratrémol terrestre ha sigut doble i el bombardeig final aeri s’ha sentit a la vegada per tots els punts de la plaça.

Moments abans, el pirotècnic mostrava les seues condolences a la família de la víctima.

La Fallera Major i altres autoritats congregades al balcó de l’Ajuntament han lluït llaçades negres. Entre els assistents al balcó en la mascletà d’aquest dia 12 de març han estat la vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó, i l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez.

Demà serà el torn de la pirotècnia Crespo d’Alzira. Poden seguir la retransmissió en directe de les mascletades

Deixa el teu comentari