El Mercat Nadalenc torna a la plaça Major d’Alzira del 15 al 18 de desembre

Alzira, 5 de desembre de 2017.– Per tercer any el Mercat Nadalenc torna a la plaça Major de la nostra ciutat, arran de la iniciativa sorgida des de la Regidoria de Festes i per la bona acceptació de les dos anteriors edicions.

Vint-i-cinc llocs de venda ompliran durant quatre dies la principal plaça d’Alzira amb la finalitat de donar ambient nadalenc i propiciar les compres en estes dates tan assenyalades.

Articles de decoració per al Nadal, productes típics d’alimentació per omplir les taules estos dies, i artesania, entre les moltes propostes que oferix esta tercera edició del mercat, a més d’activitats complementàries, com les nadalenques populars interpretades amb tambors i gaites.

“En tan sols dos edicions hem aconseguit que la cita amb el Mercat Nadalenc siga una activitat esperada i per tant un referent al Nadal per a la nostra ciutat. Una data ineludible, en els calendaris de tots els alzirenys, per a la gent de la Ribera i de les comarques veïnes”, ha assenyalat Isabel Aguilar, vicealcaldessa i regidora de l’àrea de Festes.

Per últim, cal assenyalar que l’horari d’obertura del Mercat Nadalenc serà: de 12 a 14 hores i de 17 a 21 hores, el divendres 15 de desembre; de 10.30 a 14 hores i de 17 a 21 hores, el dissabte 16 i diumenge 17; i de 10.30 a 14 hores i de 17 a 20.30 hores, el dilluns 18 de desembre.

Deixa el teu comentari