Més de 40 inscrites/s participen en la Jornada Networking Empresarial Ribera Alzira

Alzira, 23 de novembre del 2017. Ahir a la vesprada va tindre lloc a la Casa de la Cultura la Jornada «Networking Empresarial Ribera Alzira» organitzada per la regidoria de Desenvolupament Econòmic, Treball i Projectes Europeus, a través d’IDEA, i el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI) de València.

Aquesta jornada, dirigida a empresaris/es, comerciants i gerents de PIMES, va comptar amb la participació de més de 40 inscrits/es. La primera part de la Jornada va començar amb una ponència sobre «Com parlar en públic i convèncer» a càrrec d’Adriana Rubio, directora comercial de Dormitienda. En acabar, es va realitzar un “Speednetworking” on els participants tingueren l’oportunitat d’aconseguir nombrosos contactes a través d’entrevistes curtes amb altres participants.

A més, aquesta jornada està inclosa dins de les accions de promoció i visualització del programa d’Alzira: “12 mesos, 12 empreses”.

Ivan Martínez, regidor de l’àrea declara que: «l’objectiu d’aquesta jornada ha estat en facilitar el contacte entre les empreses valencianes i donar a conèixer, de prop, els productes i serveis més pròxims del territori, amb el propòsit de generar sinèrgies, possibles col•laboracions i contractacions de productes i/o serveis. Des de l’Ajuntament d’Alzira i IDEA estem tractant de formar i capacitar els nostres empresaris i empresàries, fonamental per a tindre un millor teixit econòmic.»

Deixa el teu comentari