MÉS DE 250 XIQUETS PROTAGONITZEN EL PRIMER MINI REPTE SOLIDARI CONTRA EL CÀNCER DE LA COMUNITAT VALENCIANA

  • L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València i el corredor José Antonio Miguel Garrido impulsen una divertida iniciativa en què els alumnes del Col·legi Públic El Pontet realitzaran una marxa solidària de dos quilòmetres per a véncer al globus roín del càncer. 

pontetProp de 250 xiquets protagonitzaran este divendres, 19 de juny,  “l’I Repte en la meua  cole”, una divertida iniciativa impulsada pel promotor del Repte Solidari, José Antonio Miguel Garrido, en col·laboració amb l’Associació Espanyola Contra el Càncer de València ( aeccValencia) per a fomentar l’esport base, la solidaritat i la prevenció entre els més menuts.

Seran els alumnes del CEIP Pontet d’Almussafes els primers de tota la Comunitat Valenciana a formar part d’este mini repte que consistirà en una marxa solidària de 2 quilòmetres per esta localitat que partirà a les 9.30 hores. Abillats amb dorsals i camisetes de diferent color per cada classe, els xiquets portaran durant el recorregut globus de color verd i rosa com a símbols de l’esperança i l’altruisme.

L’objectiu és arribar junts a la meta, on José Antonio Miguel Garrido els esperarà amb un globus negre –que representarà al càncer- a què hauran d’acorralar i punxar. “En este repte ningú gana ni perd. L’important és unir esforços per a véncer a esta malaltia”. Este jove  albalense de 38 anys porta cinc anys abanderant la lluita contra el càncer amb el seu projecte Repte Solidari, amb el que ha recorregut més de 600 quilòmetres junt amb corredors aficionats en jornades de 24 hores sense descansar.

“Repte en mon  cole” és un bot més en la trajectòria de Garrido amb el que espera convertir-se en el germà major de centenars de xiquets per a fomentar-los el valor de la solidaritat a través de l’exemple que “és sempre la millor escola”, així com educar-los en la prevenció amb estils de vida saludables com l’esport.

Tant ell com  aeccValencia confien en que esta prova  pilot en el CEIP Pontet servisca perquè la resta de col·legis de la Comunitat se  sumixen a esta iniciativa per a, i entre tots, instaurar el Dia Solidari en tots els centres educatius.

 

 

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari