Metrovalencia ofereix el dia 26 serveis especials després del partit entre València CF i Celta de Vigo

Metrovalencia reforçarà dimecres que ve dia 26 els serveis de metro i tramvia per a facilitar el retorn dels afeccionats que acudisquen a l’estadi de Mestalla per a assistir al partit de futbol entre el València C.F. i el Celta de Vigo de la Lliga Santander.

La trobada es disputa a Mestalla a les 22 hores, per la qual cosa Metrovalencia reforçarà els seus serveis en les línies L1, L2, L3, L4, L5 i L7 amb la incorporació de metres i tramvies addicionals després de la finalització del partit.

Des de l’estació d’Aragó, la més pròxima a l’estadi, hi haurà metre de la Línia 5 a les a les 00.08 hores cap a Marítim-Serradora i a les 00.20 hores en direcció a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Ángel Guimerà. En la mateixa estació, però en Línia 7, hi haurà un tren a les 00.13 hores cap a Torrent Avinguda.

Des de la també propera estació de Facultats hi haurà serveis a les 00.13 hores cap a Rafelbunyol i a les 00.15 hores cap a Aeroport, amb possibilitat d’enllaçar amb la L1 i L2 en Àngel Guimerà.

Els citats trasbordos en l’estació d’Àngel Guimerà possibilitaran els desplaçaments en la Línia 1 a les 00.30 hores fins a Seminari. En la Línia 2, des de la mateixa estació, eixirà un tren a les 00.30 hores en adreça Torrent Avinguda i a les 00.32 hores amb destinació Paterna.

Respecte al tramvia, l’afició podrà desplaçar-se des de la parada de Benimaclet fins a la de Doctor Lluch mitjançant la unitat que tenen previst eixir a les 00.16 hores.

Deixa el teu comentari