Mislata acull el fòrum anual d’economia i ocupació ACCOmarca’t en La Fàbrica

Des d’aquest matí, diverses sessions informatives han reunit a tècnics, empresaris i joves emprenedors per a parlar d’orientació laboral i el creixent desenvolupament de l’economia comarcal

Bielsa ha fet d’amfitrió de la jornada organitzada per la Mancomunitat de L’Horta Sud, a la qual han assistit nombrosos alcaldes, el secretari general d’UGT, Ismael Sáez, i els directors generals autonòmics de SERVEF i d’economia i emprendimiento

El Centre Sociocultural La Fàbrica ha acollit des de primeres hores del matí el fòrum comarcal de creixement econòmic, ACCOmarca’t 18, una aposta de la Mancomunitat que ha servit per a donar a conèixer des de Mislata els projectes de empleabilidad i les iniciatives més innovadores perquè els emprenedors puguen accedir a eines que els permeten fer realitat els seus projectes.

Així, la jornada ha destinat quatre sessions de debat entre diferents temes relacionats amb l’economia comarcal, i partint d’un informe de diagnòstic que la Mancomunitat va presentar el passat any, i que posa sobre la taula diferents elements de treball per a elaborar un pla estratègic que potencie l’ocupació de L’Horta Sud, una comarca que Carlos Fernández Bielsa qualifica com “la columna vertebral de l’economia del sector serveis de l’àrea metropolitana de València”.

La jornada ha conclòs al migdia, amb els parlaments de Rocío Briones, secretària autonòmica del SERVEF, Francisco Álvarez, director general d’economia i emprendimiento, el secretari general d’UGT, Ismael Sáez, i el propi Bielsa, a títol de president de la Mancomunitat i alcalde de Mislata. Al costat de la Fàbrica han pogut visitar una fira informativa de totes les entitats que s’han volgut sumar al ACCOmarca’t per a oferir informació els seus projectes, així com noves iniciatives empresarials engegades en els últims anys.

Concidiendo amb el Dia Internacional de la Paella, els assistents han pogut gaudir d’una degustació del nostre plat més popular. En total, dos centenars d’assistents han participat en una jornada que ha servit de networking entre emprenedors i empreses, entre institucions i estudiants. Mislata ha tornat a convertir-se en un referent de emprendimiento i un altaveu per als empresaris i entitats que treballen per millorar les condicions d’ocupació.

Deixa el teu comentari