Mislata destina cent mil euros més al seu comerç local

Els beneficiaris del projecte “Benvinguda a Mislata” destinaran la quantia de l’ajuda rebuda a compres en establiments relacionats amb les necessitats del bebè

Els regidors de Serveis Socials i Comerç visiten els establiments per a donar a conèixer la campanya i fomentar la seua adhesió al projecte

La setmana passada es presentava la campanya “Benvinguda a Mislata”, una acció promoguda per l’Ajuntament des de la seua regidoria de Serveis Socials i que consisteix en una ajuda social destinada a naixements, adopcions i acolliments en 2018, en forma de prestació econòmica i la finalitat de la qual és cobrir necessitats bàsiques familiars. Els beneficiaris d’aquesta ajuda rebran una targeta amb imports de fins a 250 euros, que podran gastar en els diferents comerços de Mislata adherits al programa.

“Benvinguda a Mislata” és un projecte, per tant, que implica a dues àrees municipals, la de Serveis Socials i la de Comerç. Una primera fase d’aquest projecte consisteix a conformar la llista d’establiments que col·laboraran en la campanya. En aquest sentit, els dos responsables de les àrees esmentades, Ximo Moreno i Mayka Tarín respectivament, estan visitant els establiments locals relacionats amb les necessitats del bebè amb la finalitat de donar a conèixer als comerciants en què consisteix la campanya i fomentar així la seua adhesió al programa.

Tendes relacionades amb productes d’higiene, alimentació, farmàcia, carrosseria i articles complementaris, bolquers i unes altres de similar naturalesa ja estan compromeses amb la campanya i s’espera que altres establiments s’unisquen en els pròxims dies a la iniciativa. Per als comerços que s’adherisquen al programa no va a suposar cap cost, sinó tot el contrari, serà un benefici, ja que les famílies destinaran íntegrament la quantia de les ajudes rebudes en aquests locals. El llistat complet d’establiments participants es lliurarà als beneficiaris al costat de la targeta.

La regidora de comerç, Mayka Tarín, ha manifestat que “aquesta iniciativa és una més d’un pla d’estímul comercial que portem anys incrementant amb activitats, fires, rutes i programes dirigits a fomentar el comerç local, la iniciativa emprenedora i l’èxit de les nostres pimes. Seguirem fent de Mislata el nostre centre comercial”.

El període per a sol·licitar la targeta s’iniciarà aquest pròxim dilluns 17 de setembre i podrà realitzar-se durant dos mesos, fins al 15 de novembre.

Deixa el teu comentari