Nova edició del Programa MAJORS MOBILITZATS 2015-2016

ideaIDEA i la regidoria d’Ocupació i Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira han programat per al mes de setembre una nova edició del programa Majors Mobilitzats sobre Internet, xarxes socials i ús de les tecnologies mòbils a càrrec de la fundació Vodafone. Tindrà inici el 17 de setembre a les dependències d’IDEA.

L’Ajuntament d’Alzira, amb la col·laboració de la Fundació Vodafone i Jovesolides  llancen una nova programació del “Curs gratuït per a usar Internet en el teu mòbil” dins del programa Majors Mobilitzats. Per a dur a terme el programa l’Ajuntament col·labora amb l’Associació Jovesolides, i podran participar persones majors de 45 anys amb interès en les noves tecnologies.

El Programa Majors Mobilitzats tracta d’acostar la informàtica, Internet i la tecnologia mòbil a les persones majors de la ciutat, disminuint la bretxa digital d’aquest col·lectiu amb un programa formatiu basat en l’ús d’Internet i la tecnologia mòbil. Aquesta nova edició del programa Majors Mobilitzats començarà el 17 de setembre de 2015 fins al 26 de febrer de 2016, i desenvoluparà 6 Cursos gratuïts “per a usar Internet en el teu mòbil”

Després d´aquests cursos, que tindran 30 alumnes i començaran amb una sessió inicial, continuaran dos tallers bàsics i dos avançats. Els cursos es realitzaran en les dependències d’IDEA, on les persones interessades han de contactar per més informació i inscriure’s,  telefonant al 962455101 o personalment a IDEA en C/ Ronda Algemesí, 4.

Deixa el teu comentari