Oltra destaca la importància del ‘suport social’ de les administracions a les persones malaltes de càncer

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha destacat la importància que té l’ajuda i el suport social de les administracions “a les persones que pateixen càncer i que es veuen afectades per les problemàtiques associades a aquesta malaltia”.

La vicepresidenta ha mantingut una reunió amb representants de l’Associació per a la lluita contra la leucèmia de la Comunitat Valenciana (Asleuval), els qui li han traslladat els problemes laborals, socials o familiars que, en molts casos, ocasiona el càncer en les persones afectades.

Així, Oltra ha assenyalat la importància de millorar el coneixement que en els serveis socials municipals hi ha de les necessitats d’aquestes persones, “perquè els professionals siguen els més eficaços possible en l’atenció social específica a les ciutadanes i ciutadans malalts de càncer que acudeixen als mateixos”.

Durant la trobada, la vicepresidenta ha destacat la trajectòria de Alesuval en les seues més de 25 anys d’experiència oferint suport directe a les persones afectades, i ha assegurat que s’estudiarà “com generar una major connexió entre aquestes associacions i els serveis socials”.

Deixa el teu comentari