El parc de cal·listènia obri oficialment les seues portes

Participaren de la inauguració esportistes amb títols nacionals i internacionals.

El parc de cal·listènia d’Alzira ja ha obert les seues portes de manera oficial , ho feia dissabte amb els esportistes d’aquesta disciplina com a protagonistes.

El parc s’ubica a la ciutat esportiva Jorge Martínez Aspar i representa un dels parcs més complets per a practicar la cal·listènia que hi podem trobar en aquests moments arreu del territori.

Amb aquesta actuació l’ajuntament d’Alzira dóna resposta a una demanda trasllada pels joves de la ciutat a l’alcalde, Diego Gómez.

Esportistes i instructors del gimnàs Onsport participaren de la jornada inaugural. Es tracta de figures de primer nivell, amb títols nacionals i internacionals en les diferents modalitats d’aquest esport.

Amb el parc de cal·listènia l’Ajuntament d’Alzira continua en la línia d’apostar per l’esport i per la creació d’espais que permeten i faciliten practicar-lo.

Les pistes de pàdel que ocupaven anteriorment aquest espai s’ubicaran en el camp d’esports de Venècia, segurament aquest any, segons paraules de la regidoria.

Deixa el teu comentari