El Parc Rural d’Almussafes ja està preparat per a la seua obertura de Setmana Santa i Pasqua

L’Ajuntament de la localitat ofereix aquest espai, amb una superfície de 150.000 metres quadrats, perquè la ciutadania gaudisca d’aquestes festes

El consistori amplia l’horari d’obertura de les instal•lacions

El recinte compta amb una gran arbrat, paellers, aigua corrent i lavabos

Almussafes, a 22 de març de 2018. El Parc Rural d’Almussafes romandrà obert al públic el 24 i el 25 de març, del 29 de març al 2 d’abril i del 7 al 9 d’abril coincidint amb les festes de Setmana Santa i Pasqua. L’Ajuntament del municipi ha procedit durant els últims dies a endreçar la zona perquè els usuaris disposen de la major comoditat possible. Enguany el consistori ha decidit ampliar en una hora l’obertura, de manera que romandrà disponible en les citades jornades de 9 a 19 hores. L’espai compta amb una superfície de 150.000 metres quadrats, un extens arbrat, paellers, lavabos, aigua corrent i contenidors. La brigada de neteja municipal també ha preparat la zona verda del Parc Industrial Joan Carles I, on també hi ha ombra, paellers, papereres i aigua corrent.

El Parc Rural d’Almussafes, situat a menys d’un quilòmetre del nucli urbà de la població, ja està llest per a la seua habitual obertura de portes de Setmana Santa i Pasqua. Aquests dies, els operaris de l’Ajuntament de la localitat han posat a punt les instal•lacions perquè a partir del dissabte 24 de març puga acollir a la ciutadania que decidisca passar el dia en el recinte, que compta amb una superfície de 150.000 metres quadrats i disposa d’un gran arbrat amb ombra, sis paellers per a cuinar a l’aire lliure, banys, aigua corrent, cadires de plàstic i papereres.

Així mateix, l’espai, que també disposa de cadires de plàstic, reforça durant aquests dies el servei de manteniment amb la col•locació d’un major nombre de contenidors i l’habilitació d’un conserge municipal que s’encarregarà de supervisar i netejar l’àrea perquè cada dia es trobe en perfectes condicions per a la recepció dels usuaris que opten per reunir-se amb les seues famílies i amics en aquesta zona verda pública.

“El fet que el Parc Rural dispose de servei de neteja, lavabos, extenses zones amb taules de menjador, aigua corrent i una gran quantitat de torradors i paellers suposa un atractiu a l’hora d’elegir aquest recinte per a celebrar la Pasqua, i més si cap enguany que hem ampliat el seu horari d’ús”, explica la regidora de Medi ambient, Teresa Iborra.

L’espai, al que els interessats es poden traslladar també amb bicicleta o caminant per la seua proximitat a la localitat, s’obrirà al públic el 24 i 25 de març, del 29 de març al 2 d’abril i del 7 al 9 d’abril. A més, com a novetat, l’horari suma 60 minuts d’obertura respecte a la temporada de 2017. D’aquesta forma, en comptes d’obrir de 10 a 19 hores ho farà de 9 a 19 hores, permetent als usuaris gaudir de les instal•lacions durant més temps.

Juntament amb el Parc Rural, el veïnat també pot desplaçar-se fins a la zona verda del Polígon Industrial Joan Carles I per a gaudir de la Setmana Santa i la Pasqua. L’Ajuntament també ha endreçat aquest ampli espai al que s’accedeix des del camí Picassent i que compta amb mòduls de paellers i aigua corrent. Davant la previsió d’una major afluència de persones, el consistori ha reforçat l’àrea amb contenidors i intensificarà el servei de neteja per part de la brigada d’operaris.

Deixa el teu comentari