Picassent homenatja els veïns i veïnes majors de 90 anys

L’acte, que va reunir més d’un centenar de persones a l’esplanada de l’Ermita, es una fita que ve celebrant-se des de 2015 dins de les activitats organitzades per la Regidoria dels Majors

La música del tabal i la dolçaina i l’actuació del grup de danses del Grup Cultural Ball de Bastonots donaren l’inici a una vesprada més que emotiva a l’Ermita on els majors de 90 anys del municipi foren els i les protagonistes. Allí, l’alcaldessa, Conxa Garcia, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a totes les persones presents, agraint la seua assistència i participació. Així durant el seu discurs inaugural va voler manifestar que, «Des de la Regidoria dels Majors, i dins de les activitats d’esta àrea, incloguem este homenatge als Majors de 90 anys. Un acte que volem també que siga una oportunitat de retrobar-nos els veïns i les veïnes, de compartir somriures i moments agradables, perquè vostés, majors de Picassent, s’ho mereixen tot».

Per finalitzar l’acte, la primera edil, juntament amb el regidor dels Majors, Carles Silla, varen fer entrega, a cadascuna de les persones homenatjades, d’un diploma amb una imatge del Vell i la Vella de Picassent com a record d’un dia emotiu i molt especial.

Deixa el teu comentari