Portes obertes en el Castell de Cullera i la Torre del Marenyet per a celebrar el Dia del Turisme

La capital turística de la Ribera se suma a la jornada internacional amb la promoció del seu patrimoni històric

Dijous que ve, 27 de setembre, se celebra el Dia Internacional del Turisme i Cullera se suma a esta efemèride amb una jornada de portes obertes per a projectar el seu patrimoni històric.

Els turistes tindran accés gratuït al Castell on podran visitar les diferents estances de la fortalesa, el Museu Arqueològic Municipal i visualitzar un videomapping en la Torre Major a través del qual se’ls explicarà la història d’este emblemàtic monument i la de Cullera.

D’altra banda, també es podrà accedir a la Torre del Marenyet, museitzada, en la qual un altre videomapping relatarà el saqueig al qual fou sotmesa la vila per part del pirata Dragut.

L’horari de visita gratuïta s’estén pel matí i la vesprada. Concretament, es podrà accedir de 10 a 13 hores i de 17.30 a 20.30 hores.

El Dia Mundial del Turisme porta per lema enguany ‘El turisme i la transformació digital’, un aspecte en el qual Cullera ha aprofundit els últims temps per a aprofitar el potencial d’internet i de la tecnologia mòbil en favor del seu principal sector econòmic.

Així, per exemple, la ciutat compta amb una plataforma de reserves online en la seua pàgina web, una aplicació mòbil amb tota la informació turística o oferix la possibilitat de visualitzar en 360º espais emblemàtics del municipi.

Deixa el teu comentari