Processats tres tuiters que desitjaren la mort al xiquet malalt que volia ser torero

El jutjat núm. 5 d’Alzira ha obert una causa contra ells per delicte d’odi.

El jutjat núm. 5 d’Alzira ha obert una causa contra tres tuiters per un delicte d’odi per comentaris sobre el xiquet aficionat als bous Adrián Hinojosa, que va faltar a causa d’un càncer en abril de 2017. Un cas que es va fer conegut arrel de les amenaces que va rebre a través de les xarxes socials des de diversos sectors antitaurins.

El jutjat va obrir la causa a finals de juliol i va processar a tres tuiters, segons ha confirmat el representant de l’Associació Nacional d’Afectats Internet i Noves Tecnologies, Manuel Merino, qui s’ha personat com a acusació en el cas.

Aquesta associació considera que els comentaris d’un dels encausats s’emmarca en la llibertat d’expressió i per això demana l’arxiu de les actuacions referides a ell.

El pare del jove va interposar una denúncia en Carcaixent, una acusació que la Policia va començar a investigar i que va acabar amb la imputació dels tres tuiters, als que ara se’ls obri causa, una mesura que va prendre el Jutjat d’Alzira a finals de juliol.

La polèmica entorn del cas va començar a partir de què el xiquet de vuit anys i malalt de càncer, eixira a muscles de la plaça de bous de València quan es celebrava un festival benèfic en favor de la Fundació Oncohematologia infantil, en octubre de 2016.

Deixa el teu comentari