El programa d’emprendimiento en turisme de Turisme Comunitat Valenciana s’impartirà per primera vegada a Gandia

La directora general de Turisme, Raquel Huete, ha presentat la primera edició del Programa de Creació i Impuls d’empreses Turístiques que es realitzarà en UrbaLab Gandia, l’espai dedicat a la innovació de l’Ajuntament de Gandia. En la presentació han participat l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el director de l’Institut Valencià de Tecnologies Turístiques, Invat·tur, Francisco Juan.

Invat·tur Emprèn és el programa que Turisme Comunitat Valenciana ofereix, a través de Invat·tur, per a impulsar el emprendimiento innovador en turisme amb base tecnològica.

Per a la directora de Turisme, “l’acceleració de nous projectes empresarials contribueix a generar nova ocupació i avançar feia el canvi de model que impulsem per a consolidar un turisme basat en la innovació, la sostenibilitat i l’accessibilitat.”

El programa de Creació i Impuls d’empreses Turístiques inclou 9 mòduls sobre recursos humans, màrqueting, comunicació, venda, prototipado, i validació. Les sessions es realitzen un dia a la setmana i començaran el 4 d’octubre. Les classes són impartides per professionals i experts d’avalada experiència en noves tecnologies, innovació, creativitat i gestió empresarial.

Per Invattur Emprèn han passat ja 300 participants i 200 projectes empresarials des de la seua creació en 2013.

Deixa el teu comentari