Puig anuncia que el Consell iniciarà la reversió anticipada de l’hospital de La Marina abans de l’estiu

El cap de l’executiu valencià recorda que s’ha dissenyat una inversió de 7’ 8 milions per a 2018-2019 en el departament de salut de La Ribera.

El passat 1 d’abril, el Consell va revertir a la gestió pública l’Hospital de la Ribera; i hui a la sessió de control a les Corts, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha manifestat que aquesta serà la línia a seguir en la resta d’hospitals privatitzats de la Comunitat. En aquest sentit, Puig ha anunciat que el Consell iniciarà en les pròximes setmanes, el procés de negociació amb l’empresa concessionària de l’hospital de La Marina per a resoldre el seu contracte de forma anticipada.

Pel que fa a la reversió del departament de salut de la ribera, Puig ha recordat que aquesta decisió respon a l’interés general perquè tots els ciutadans i ciutadanes tinguen una sanitat millor i no vinculada a un model de negoci.

Puig també ha recordat que s’ha dissenyat una inversió de 7,8 milions per al 2018-2019 per augmentar les prestacions, dignificar els edificis, i augmentar els llocs de treball

Deixa el teu comentari