Rafa Murcia i Sandra Murcia vencen en la mitja marató de muntanya de Tous

Tous, 12 d’octubre de 2017.Rafael Murcia va dominar la competició més llarga del Trail de Tous, que va congregar a centenars de corredors de tots els racons del territori valencià. L’atleta del Trifitness 31 va ser el dominador de la competició de la mitja marató pel terme municipal riberenc, completant l’exigent circuit en 1 hora, 37 minuts i 48 segons, pràcticament un minut menys que el seu immediat perseguidor en meta, el corredor del CC La Rabosa Muntanya Rubén Solves. El podi el va completar el company d’equip del guanyador Eusebio Faus, mentre Francisco Marcuello, també del conjunt riberenc, va acabar cinquè.

Entre les primeres posicions es van classificar també Sergi Tormo, Moisés Sánchez, Rafa Carrión o Salva Caldés. Entre les dones, la millor va resultar Sandra Murcia, del Km3 de Xàtiva, seguida en meta per Amparo Talens i Noelia Vicedo. També van estar entre les deu primeres Bego Collado, María José Soriano, Laura Tomás, Sara Tudela, Paloma Villar, Carolina Sales i Mónica Hernández.

Per la seua banda, en la competició de 14 quilòmetres també es van donar cita nombrosos corredors, guanyant finalment Cristian Álvarez, de l’Álex Campos Team, qui va invertir 1 hora, 2 minuts i 55 segons. La seua victòria va ser realment clara, ja que va avantatjar en quasi tres minuts al seu principal rival per la victòria, que va acabar sent Salva Honrubia, del Trifitness31. Toni Gallart, del també club riberenc Crespo Cronorunners va completar el podi, mentre també van comptar amb una destacada participació altres atletes com Joany Cabrera, Fran Tenza, Aitor Julià, Pepe Romero o Salva Llin.

Sara Pérez va ser la millor entre les dones. L’atleta de l’Álex Campos Team va precisar d’1 hora, 18 minuts i 34 segons per a completar els 14 quilòmetres, quasi cinc minuts menys que Ana Simeón, del Club Atletisme Silla. La corredora del CA Tortuga Algemesí Ana Benito va completar el podi. En les següents posicions, respectivament, es van classificar Raquel Pérez, Mariló Colomino o Inma Masià.

La Marxa de 14 quilòmetres de caràcter no competitiva i destinada a realitzar-se caminant va permetre la primera posició de Samantha O’Neill, seguida d’Iván Andrés i Inés Ortega.