RANTELLES, 100% ‘Running’ a Almussafes

El Club Esportiu Rantelles Almussafes reuneix a prop de 50 esportistes i participa en les principals proves i Circuits de la província

Almussafes, a 26 de maig de 2017. 2017 ha vist nàixer una nova agrupació esportiva a la localitat d’Almussafes. L’augment de la pràctica del ‘running’ i la necessitat de trobar un club obert, participatiu i 100% esportiu va motivar que a principis d’any un grup de esportistes amateurs es decidiren a donar un pas endavant i formalitzar la creació del Club Esportiu Rantelles. “Som una agrupació esportiva amb un esperit integrador, plural, obert, democràtic i en la que participen tot aquell/a al qui li agrada la pràctica de l’esport, entrenar, correr per asfalt o muntanya i, sobretot, passar-ho d’allò mes bé”, comenten des del club.

A hores d’ara i a pesar de la seua curta existencia, ja són prop de 50 membres i amb una orgullosa participació femenina del 43%. “Les xiques cada vegada són més importants en aquest esport i al CE Rantelles trobaran un club per a tots els nivells: des d’iniciació fins als nivells més competitius”, constaten.

Perquè també els agrada competir, ho fan en les carreres més importants de la província com el Circuit Diputació de València, Mitja Marató i Marató de València, 15K Nocturna de València, Circuit Ribera del Xúquer… així com diferents trails de muntanya. Però on més competeixen és, precisament, al seu entorn més pròxim: al Circuit Solidari Parc Natural de l’Albufera. Es tracta d’un Circuit d’onze proves que es celebren a Silla, Benifaió, Cullera, Massanassa, El Palmar, Catarroja, Sueca, Polinyà, Beniparrell, Favara i Castellar-Oliveral i on el club Rantelles ocupa la quarta posició com a club més destacat. “A més a més, a cada prova la #MareaVerda es fa de notar. Com ja ens diuen… les Rantelles tornen a la Albufera! I es que som albuferencs i ens agrada sentir-ho així”.

Per a afrontar tots aquestos reptes, el club disposa d’un ‘Planning’ d’entrenaments totalment personalitzat amb deu categories diferents adaptades a tots els ritmes. Un ‘Planning’ setmanal d’entrenaments dirigits per Elis Alepuz, un atleta d’èxit i que també dirigeix al Gómez Madrid Kangurs Benifaió, grup amb els que compartim entrenaments.

Cada dia en som més. Ens trobaràs al nostre ‘fanpage’ de Facebook (https://www.facebook.com/ClubEsportiuRantellesAlmussafes/) o també al mail clubesportiurantelles@gmail.com. No t’ho penses mes. Vine a gaudir del ‘running’ amb les Rantelles!

Deixa el teu comentari