Ribó presenta el Centre Mundial d’Alimentació Sostenible de València davant la FAO

L’alcalde de València ha presentat el projecte així com les conclusions de l’any de València com a Capital Mundial de l’Alimentació.

L’Alcalde de València, Joan Ribó, ha presentat davant l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura, el nou Centre Mundial d’Alimentació Sostenible. Un centre que es posarà en marxa en la ciutat i que sorgeix de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació Sostenible que va assumir València l’any passat.

Ribó s’ha desplaçat a la seu de la FAO a Roma, on s’ha reunit amb el director general de l’organització, José Graziano Da Silva, amb qui ha tractat sobre les bases jurídiques i col·laboratives del futur centre.

El CEMAS, Centre Mundial per a l’Alimentació Sostenible, serà un centre interdisciplinari per a la investigació, divulgació i sensibilització dels grans reptes a què s’enfronten les ciutats i la població en general en qüestions alimentàries i nutricionals.

Durant la sessió, l’alcalde també ha presentat les conclusions de l’any de València com a Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2017.

Deixa el teu comentari