Rugby: Inter RC Alzira 18 Andemen Tatami RC 11

Victoria treballada i balsámica que vindrà molt bé per a afrontar amb més confiança el partit del pròxim diumenge davant l’Albacete, la que va aconseguir l’Inter RC Alzira davant el Andemen Tatami, posant de manifest que, quan es fan les coses bé, si es pot!.

A més, en la vesprada d’aquest dissabte davant un nodrit grup d’afeccionats que feia temps que no acudien a recolzar al seu equip, i que van tenir ocasió de presenciar un bon partit dels xics de Juan Ignacio Calabró; tècnic que, a la finalització del partit es mostrava satisfet pel joc mostrat, avui si, pels seus pupils.

Encara que els visitants es van avançar amb sengles colps de càstig en els minuts sis i quinze que va convertir Fuentes (0-6), els xics de Calabró no van desesperar i en el minut vint-i-u aconseguien assajar per mitjà del benicullense Darío Ferrer, que tornava avui a l’alineació després d’estar absent a Conca per lesió (5-6). Els interistas van seguir amb el seu domini que havia sigut la tònica malgrat anar perdent; no obstant açò, tornaven a avançar-se els visitants amb un assaig de Martínez (5-11). En el trenta-vuit, Selma retallava distàncies en convertir un colp de càstig (8-11), per a aconseguir assajar una altra vegada a la vora del descans a través de Sergi Arenillas, aquesta vegada transformat per Carlos Selma (15-11).

Malgrat l’ajustat del marcador i la igualtat en el joc, els xics transmetien seguretat en la victòria, almenys és la sensació que es percebia des de la graderia; Selma de nou transformava un colp en el minut seixanta per a ampliar una miqueta més el marcador 18 a 11 que, fet i fet seria el definitiu.
En suma, bon partit d’un equip que avui, es va veure reforçat malgrat algunes absències com Palop i Beneyto, amb homes com Darío, Carrasquer, Oscar, Sergi o Nacho Bertomeu, el otrora capità i magnífic jugador que, després de diverses temporades, a tornat per a ajudar i reforçar a l’equip, i tot açò, es va deixar notar en la vesprada del dissabte.