SanitatSolsUna no perd l’esperança

Sempere, portaveu de SanitatSolsUna: “Esgotarem totes les vies”

SanitatSolsUna, l’associació formada per professionals i ciutadans que defensen el model alzira per a l’hospital de La Ribera denuncia la improvisació de conselleria en el procés de reversió a la gestió pública del departament. Per al seu portaveu, Javier Sempere, són molts els interrogants que a dia de hui continuen oberts.

Sempere assegura que el pressupost que contempla sanitat per a infraestructures en el departament ascendeix a 3,1 milions d’euros, insuficient per a allò que han anunciat que duran a terme. El portaveu explica que sols l’accelerador del càncer té un cost de 3,5 milions.

El mateix ocorre segons Sempere amb la política de recursos humans. Des de l’associació asseguren que Conselleria ha anunciat que augmentarà la plantilla i que es mantindran totes les especialitats però SanitatSolsUna té els seus dubtes.

Tot i que el Tribunal Superior de Justícia ha rebutjat en dues ocasions rebutjar la suspensió cautelar de l’acord de reversió de l’Hospital de la Ribera, des de SanitaSolsUna no perden l’esperança.

Segons Conselleria de Sanitat la reversió de l’Hospital de la Ribera està prevista per a aquest mes d’abril.

Deixa el teu comentari