La selecció femenina d’Índia guanya a les jugadores de la UD Alzira femení

Les jugadores d’Índia han guanyat per 1-3 a les de l’Alzira.

Les jugadores de l’equip amateur de la UE Alzira femení s’han enfrontat a la selecció absoluta femenina d’Índia.
La selecció Índia va ser superior en gran part del partit i tingueren moltes ocasions de gol.

En el minut 10 del partit, les índies tingueren una clara ocasió i abans del descans, prop del minut 20 feren el primer gol.

En la primera part, també va hi haure una ocasió per part de les de l’Alzira quan Carme va tirar des de fora de l’àrea en veure a la portera de l’Índia avançada. No obstant això, el baló se’n va anar fora per poc.

Així, el partit va anar al descans amb un 0-1 al marcador.

En el minut 50 la selecció Índia va fer el seu segon gol.

Les de l’Alzira pogueren retallar distàncies gràcies a un gol de la capitana Maite Morte uns 10 minuts després.

Pocs minuts abans del final del partit, la selecció Índia marcar el tercer gol deixant el marcador final amb un 1-3.

Per a les de l’Alzira ha sigut una experiència molt bona. Un partit que han aprofitat per a veure xiques que estan en prova per a la pròxima temporada i els fitxatges que han fet aquest estiu. Aquest ha sigut el seu primer partit de pretemporada i també, el seu primer partit internacional.