Setembre d’or per als esportistes suecans

Este setembre està sent un mes magnífic per als esportistes de la localitat. I és que Sueca està d’enhorabona, ja que és bressol de grans esportistes que aconsegueixen reptes importantíssims al món de l’esport tant nacional com internacional.

És el cas del veí de Sueca Vicent Tortajada, que ha sumat dues medalles més als campionats del món de piragüisme. El palista, president del Club Escuela Piragüismo Sueca, es va penjar l’or en caiac de mar i la plata al Mundial de marató de veterans, que es va celebrar este estiu.

Així també, el passat dissabte 1 de Setembre, va tenir lloc el Naga Championship grappling i brazilian Jiu-Jitsu d’Europa al pavelló irlandés National Basketball Arena de Dublín, on diferents competidors de diverses nacionalitats: Espanya, Irlanda, Escòcia, Gran Bretanya, Polònia, França, Holanda, Alemanya, Itàlia i Brasil… etc, es disputaren el títol al millor en estes modalitats d’arts marcials. Entre els competidors es trobava el jove suecà Dani Cuevas Ferri, qui va participar en la categoria infantil masculina de menys de 40 kg de pes, obtenint en la competició de grappling la medalla de plata i l’or en brazilian jiu-jitsu. Dani va aprofitar les vacances dels campionats de Judo per a participar en la competició d’estes modalitats que practica als estius, des de fa tres anys.

D’entre les notícies més recents, esta setmana s’ha conegut també, que la gimnasta Patricia Pérez Fos, de 14 anys, ha estat becada pel Consell Superior d’Esports per representar a Espanya en la categoria júnior, en les pròximes cites europees i mundials. L’esportista suecana s’ha traslladat al Centre d’Alt Rendiment i residència Blume de Madrid, on esta setmana ja inaugurava els seus entrenaments de cara als dos campionats internacionals, al costat de les altres cinc gimnastes del conjunt de la selecció espanyola júnior. Entre els seus triomfs estan els subcampionats provincials, autonòmics i nacionals.

Paral·lelament, en els últims dies, s’ha donat a conèixer que el jugador del Club de futbol americà Sueca Ricers, Ricard Villagrasa, ha sigut seleccionat per a formar part de la selecció nacional de futbol flag. El Team Spain masculí treballarà durant la setmana del 21 al 23 de setembre a l’Urban Camp de Las Rozas (Madrid), amb una llista de 25 jugadors, procedents de dotze equips de tota la geografia nacional entre ells amb el del Sueca Ricers.

El passat dissabte 8 de setembre Andrea Fos Corberà, atleta del Club Triatló Sueca, va participar en la “València Triatló”. L’atleta, que col·lecciona incomptables medalles i trofeus, va competir en la modalitat Sprint aconseguint él més alt del pòdium com a vencedora absoluta.

Deixa el teu comentari