S’han entregat els diplomes als agents de salut participants al Projecte RIU

Hui s’ha celebrat la cloenda del Projecte RIU, un pla de treball d’acció comunitària que es du a terme en el barri de l’Alquerieta impulsat pel Centre de Salut Pública d’Alzira, l’Ajuntament d’Alzira i el Centre d’Investigació en Salut Pública FISABIO de València.

Diplomes Projecte RIU 2015Amb este projecte, el que es pretén és reduir les desigualtats socials en temes de salut. Esta actuació s’ha dut a terme gràcies als veïns del barri, entre altres, que han volgut col•laborar directament amb els agents de salut, els professionals del Centre de Participació Ciutadana i diferents associacions. El Projecte RIU va començar en el curs 2011/2012, i enguany s’ha dut a terme la 4ª edició.

L’objecte és treballar amb la gent del barri, de diferents ètnies i grups socials, sobre temes de salut (mitjançant tallers, xerrades, dinàmiques de grup, activitats culturals, lúdiques i esportives, etc.), per tal que aquestes persones difonguen posteriorment el missatge entre la població, i així poder arribar a eradicar els problemes de desigualtat en el mencionat tema.

A l’acte han assistit l’alcalde, Diego Gómez; el director de Salut Pública, Rosendo Sanz, la regidora de Cultura, Esports i Salut, Aida Ginestar, i la regidora de Serveis Socials i Polítiques d’Igualtat, Marina Mir.

Alzira, 8 de juliol de 2015

Nota de premsa del Gabinet de comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa el teu comentari