Sueca, 21/07/2015

Sueca, 21/07/2015

Amb motiu de les obres que durà a terme l’EPSAR (Entitat Pública de Sanejament d’Aigües Residuals), que suposaran l’arribada d’aigua potable lliure de nitrats al nostre municipi, la Regidoria de Serveis Municipals vol informar els ciutadans de la reducció que es produirà en el subministrament d’aigua potable des del dilluns 27 de juliol, a les 13 hores, fins al dimecres 29 de juliol, a les 15 hores. “Al mateix temps, aprofitarem els treballs que realitzarà l’EPSAR en Sueca per a millorar les instal•lacions municipals renovant el depòsit principal que abastix a la nostra ciutat”, ha explicat la regidora de Serveis Municipals, Pilar Moncho.

Estos treballs obligaran a una parada en el funcionament de les instal•lacions, la qual cosa repercutirà en el subministrament que es veurà molt afectat en quasi tot el nucli urbà de la població, així com en les poblacions de Riola i Polinyà del Xúquer. Seran aproximadament 50 hores de deficiències en el subministrament, si no apareix cap imprevist en els treballs que poguera allargar l’actuació. Les zones que no es veuran afectades seran la part de la ciutat situada entre les vies del ferrocarril i la piscina municipal i la zona marítima de Sueca, encara que, en hores punta, podria haver-hi una falta puntual de pressió.

Des de la Regidoria de Serveis Municipals s’ha previst la instal•lació d’un camió cuba en diversos punts per a oferir l’opció de disposar d’aigua. Com a recomanacions principals es recorda acumular reserves d’aigua a casa, fer un consum responsable i procurar, en la mesura que siga possible, posar la llavadora i el llavaplats, llavar cotxes, omplir piscines, etc., els dies previs o posteriors a les obres.

Deixa el teu comentari