Sueca acollirà diumenge una nova edició de la Caminata Solidària de Proansu

Sueca, 18/10/2017.El pròxim diumenge, 22 d’octubre, tindrà lloc una nova edició de la Caminata Solidària que organitza l’Associació Protectora d’Animals de Sueca, Proansu, i l’Ajuntament de Sueca.

La iniciativa és oberta a tot aquell que vulga participar-hi, que pot acudir amb mascota o sense ella. Per participar, això sí, caldrà inscriure’s el mateix dia, de 9:30 a 10:00 hores, en el punt de trobada, a la Creu (al final de l’Avinguda de la Mar – popularment coneguda com el passeig del colesterol). A canvi d’un donatiu simbòlic de tres euros, l’organització oferirà un obsequi per a totes les mascotes participants i també, a tots els assistents, la participació en l’habitual sorteig de regals.

En arribar a la Muntanyeta dels Sants s’oferiran entrepans i begudes a preu popular per a l’esmorzar solidari. Tots els beneficis recaptats en la jornada es destinaran exclusivament a la manutenció i les despeses en necessitats veterinàries, etc. de les mascotes.

En la trobada, la protectora comptarà amb alguns dels animals que tenen, en estos moments, en acollida o adopció, per tal de presentar-los als assistents i aconseguir una família definitiva per a ells.

Esta és una de les diferents iniciatives en les quals col·laboren la protectora d’animals local i el consistori suecà. Així, l’Ajuntament patrocina algunes de les múltiples iniciatives que es promouen des de Proansu amb la finalitat de donar suport a la seua activitat. Ambdues entitats comparteixen objectiu, la meta no és altra que implicar la població en l’estima i el respecte als animals i a l’entorn.

Deixa el teu comentari