Sueca celebra diumenge la 14é edició del Dia de la Pau

Sueca, 31/01/2018.El CEIP Cervantes de Sueca tornarà a obrir les seues portes este diumenge 4 de febrer per celebrar el Dia de la Pau. La jornada lúdica està organitzada per l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del centre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sueca i la Generalitat Valenciana. “La pau comença amb un somriure” és el lema d’esta 14a edició de la iniciativa que s’organitza amb l’objectiu de promoure una educació permanent en i per la pau, així com actituds emmarcades sempre en la tolerància, la solidaritat, el respecte als drets humans i la no-violència, entre els joves escolars.

La festa començarà a les 11:00 hores al CEIP Cervantes i s’allargarà durant tot el matí. Els organitzadors conviden a tots els escolars de Sueca, així com als seus familiars i a tots els veïns de la ciutat a participar en esta celebració en què s’han programat tallers, concursos, música, ball, exposicions i pintacares, entre altres activitats. La jornada lúdica comptarà també amb les actuacions del Club de Gimnàstica Rítmica Aceus, el Grup de Danses l’Almogàver i el cantautor Dani Miquel.

Diferents entitats i col·lectius s’han implicat i s’han sumat a esta iniciativa. Així, participaran també la Ludoteca Municipal, Condidorets, l’Associació de Familiars de persones amb Alzheimer de Sueca, la Fundació SASM, el Club de Pilota Xúquer, Proansu, Fem Escola, la Muixeranga, el Club d’Escacs Sueca i Xussa Català.

L’Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d’Educació hi participarà també col·laborant en el Concurs de Murals que s’organitza també en motiu del Dia de la Pau en què estan convidats a participar tots els col·legis de Sueca, el Perelló i el Mareny de Barraquetes.

Deixa el teu comentari