Sueca celebra el Dia de l’Arbre

Sueca, 27/01/2017.Este diumenge, 29 de gener, Sueca celebrarà el dia de l’arbre, amb una jornada organitzada  per  l’Associació Muntanyeta dels Sants – Acció Ecologista Agró en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca.

Es tracta d’una iniciativa que du ja més de cinc anys celebrant-se i que convida a participar a tots aquells que vulguen sumar-s’hi. L’eixida serà a les 09:30 hores, en bicicleta, des de la Plaça de l’Ajuntament de Sueca. A aquells que vulguen acudir directament, no obstant, se’ls ha citat a les 10:00 hores, a la zona de pic-nic de l’assut.

Mila Meseguer, membre de l’Associació Muntanyeta dels Sants, ha remarcat que “es tracta d’una activitat ideal per a tots el públics i per a les famílies amb xiquets, ja que és un dia per a disfrutar en família i de la natura”, al mateix temps, recorda als participants que “cadascun és responsable de si mateix i dels menuts que porten al seu càrrec”.

Com en anteriors edicions, es retiraran els arbres i plantes que estiguen en mal estat i es repoblarà la zona amb diferents espècies com tamarius (15), àlbers (10) i salzes (5). Isabel Jiménez, regidora de Medi Ambient, ha assenyalat que “en esta celebració els arbres que s’utilitzaran són autòctons i propis del Bosc de Ribera”, i també ha avançat que “es tracta de la primera activitat de les programades. La propera serà la plantació per part de les escoles de Sueca dels arbres que han cuidat al llarg de tot l’any en el projecte patrocinat per l’Ajuntament de Sueca Arbres a l’Aula, el qual culmina en la plantació dels arbres”.

L’objectiu d’este dia es conscienciar als veïns i veïnes de la localitat, i també als més menuts, del respecte i l’estima al medi ambient i als espais naturals propis.

 

 

 

 

 

 

Deixa el teu comentari