Sueca celebra una temporada esportiva memorable

IMG_5504 (1)L’esport va ser el protagonista ahir de vesprada en el saló de plens de l’Ajuntament de Sueca. Mitja dotzena de clubs de la ciutat van rebre una recepció oficial en mostra de reconeixement pels extraordinaris resultats aconseguits esta temporada en les seues respectives competicions.

Un dels clubs rebuts per la Corporació Municipal va ser el Club Bàsquet Sueca, que va estar representat pels seus equips Junior, el subcampió del Trofeu Federació; Prebenjamí, que enguany s’ha proclamat campió comarcal i cadet, el campió de la C.V. en categoria masculí preferent. També es va reconéixer públicament el títol de campions de Copa Provincial i el subcampionat de lliga en València i Castelló aconseguit pels cadets del Club Handbol Sueca. Les gimnastes del club Aceus de Sueca tampoc faltaren a esta cita. Moltes d’elles han aconseguit destacats resultats al llarg de l’any i han col·leccionat medalles en importants campionats com ara als Jocs Esportius, el Provincial d’Espanya Base, el Provincial Trofeu Federació individual i equips o la final autonòmica del Trofeu Federació individual.

Per part del Club Billar Sueca assistiren a l’acte els joves Joan Benedito, subcampió autonòmic de billar a tres bandes en categoria sub21, i Enric San Bartolomé, bronze en esta mateixa modalitat i categoria.

El futbol tampoc va faltar a la recepció. La Societat Esportiva Sueca estigué present amb els seus equips benjamí A, campió de la lliga Ribera C, i el prebenjamí A, subcampió de la lliga Ribera A. Per la seua part, els cadets del Club Futbol Promeses Sueca van rebre el merescut reconeixement pel seu campionat de lliga i l’ascens a la màxima categoria autonòmica.

L’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit i el regidor d’Esports, Vicent Baldoví, acompanyats d’altres membres de la Corporació Municipal, van rebre i felicitar a tots els campions que van ser aclamats pel públic assistent, familiars i amics, en eixir a saludar a la balconada de l’edifici consistorial. Els representants del consistori es van mostrar molt orgullosos pel treball i els èxits collits en esta temporada per part dels diferents clubs suecans i van encoratjar-los a continuar gaudint i treballant per mantenir l’èxit, tot demostrant que Sueca és una ciutat que viu i estima l’esport, un fet que queda palès també en l’elevat nombre de clubs esportius que acull la capital de la Ribera Baixa.

 

 

 

Deixa el teu comentari