Sueca, representada en la romeria al Santíssim Crist de la Salut de El Palmar

El passat divendres, 4 d’agost, la Fallera Major de Sueca, Tania Sáez i el President de la Junta Local, Bernardo Garrigós, junt a l’alcaldessa de la ciutat, Raquel Tamarit, van assistir a la pedania de El Palmar per tal de realitzar la romeria en honor al Crist de la Salut.

La imatge del Crist de la Salut acompanyat de centenars de persones, va eixir des de l’església de Jesús de l’Hort fins el port, per a continuar amb barca cap al ‘lluent’, el centre de l’Albufera, on el vicari episcopal oferí una predicació.

La màxima representant de la festa fallera junt al president de JLF, i l’alcaldessa de Sueca, van ser convidats a pujar en una de les embarcacions de la comitiva oficial. En un acte vistós i molt colorit per la imponent caiguda del Sol de l’Albufera, van assistir també nombrosos representants de la festa fallera de les ciutats veïnes a la pedania de El Palmar, així com les màximes representants de la festa fallera al cap i casal, Raquel Alario i Clara María Parejo, junt a les seues respectives corts d’honor, i el regidor de cultura festiva, Pere Fuset.

Després de la benedicció de les aigües de l’Albufera, les embarcacions van tornar al Palmar i van finalitzar la romeria pels carrers de la pedania fins a la Plaça de la Sequiota, en la qual es va cantar l’himne i el Crist va entrar de nou a la seua parròquia envoltat d’una emotiva i gran ovació.

Deixa el teu comentari