Sueca trau a la venda les primeres entrades de l’Espiga Rock

El festival de música en valencià, que enguany celebra el seu 5é aniversari , amplia la seua programació a tres dies

Sueca, 13/03/2018 .L’Espiga Rock torna amb més força que mai. El festival de música en valencià organitzat per l’Ajuntament de Sueca arriba enguany a la cinquena edició. Durant tres dies consecutius, el cap de setmana del divendres 31 d’agost, 1 i 2 de setembre, es donaran cita a Sueca els grups més renombrats del panorama musical en la nostra llengua. Així, el festival, que no para de créixer, amplia enguany el seu calendari i passa d’una a tres jornades.

Hui ja s’han posat a la venda els primers abonaments a través d’internet. Des de l’organització ofereixen 800 entrades al preu especial de 10 euros. Els interessats en gaudir dels concerts poden adquirir-les en la pàgina web del festival: www.espigarocksueca.es

L’Espiga Rock ja és un festival plenament consolidat. “Un any més tornem a engegar la maquinària del festival per a oferir una nova edició que no defraudarà i, de segur, repetirà l’èxit dels darrers anys”, explica el regidor de Festes, Pau Roselló.

El festival torna a reunir en esta edició grups capdavanters de l’escena valenciana i catalana. De moment, des de l’organització anuncien les actuacions de Festucs, VADEBO, Atzembla, i Xavi Sarrià i El Cor de la Fera, completen el cartell dels primers grups confirmats per ara.

Els Festucs, directament vinguts des de Palafrugell, oferiran un concert amb molta festa, fidels al seu estil en el que barregen rumba, ska i reggae, amb cançons pròpies i alguna versió. Els valencians VADEBO presentaran a Sueca els temes del seu últim treball “La Por” publicat en este 2018. També els joves d’Atzembla tornen enguany a l’escenari del festival suecà. I també recalen en esta edició de l’Espiga Rock Xavi Sarrià i la seua banda El Cor de la Fera per oferir al seu públic la millor música en directe.

Deixa el teu comentari