Susanna Rubió i Seguí, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sumacàrcer, es reuneix a Anna amb el Diputat Antonio Montiel

Anna, 22 de juny de 2016 : Susanna Rubió i Seguí, regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sumacàrcer, es reuneix a Anna amb el Diputat Antonio Montiel qui presentarà una interpel·lació a les Corts a propòsit dels incendis succeïts els passats dieses reclamen mesures immediates per pal·liar tots els danys ocasionats i previndre riscos futurs.

13466382_258267294542341_335878366503804327_n (1)Tenint en compte però, mesures tant a curt com a llarg termini orientades a millorar la situació del món rural. La regidora de Medi Ambient de l’Ajuntament de Sumacàrcer ha assistit a la reunió convocada pel grup parlamentari de Podem el dimecres dia 22 de juny a les 9h30 al Palau dels Comtes de Cervellón d’Anna, junt a altres regidors dels municipis afectats pels incendis, com ara la Canal de Navarrés, la Ribera, Camp de Morvedre i la Safor.

També hi eren tècnics forestals i el diputat Antonio Montiel. L’objectiu d’aquesta trobada rau en fer una valoració dels cremats i reclamar mesures efectives a curt i llarg termini. Rubió ha reclamant mesures que siguen efectives en el temps: «no volem patir incendis com aquestos cada cinc anys, ni córrer el risc de que siguen encara més greus; el nostre patrimoni natural és el més preuat que tenim».

Desprès d’escoltar les valoracions de totes les persones assistents, tant de regidors com de tècnics, s’ha posat de manifest que més enllà de les accions concretes per a combatre els incendis s’han d’aplicar mesures decidides per a la gestió del territori i la millora de les condicions de vida de la població local en les comarques valencianes de l’interior.

Antonio Montiel ha anunciat que presentarà una interpel·lació en el pròxim ple del dia 29, en el qual inquirirà al govern valencià sobre les polítiques a aplicar amb vista a la reparació dels danys ocasionats pels incendis: «Podem preguntarà al govern valencià quines són les mesures que va ha habilitar per a ajudar a les famílies que han patit pèrdues en els incendis dels passats dies.

Hem assistit moment a moment a l’evolució dels esdeveniments a través dels nostres representants en els ajuntaments i advertim que la situació climatològica pot fer fàcilment que es repetisca el desastre. Des de Podem reclamarem mesures immediates per a pal·liar els danys i previndre riscos futurs però també mesures a llarg termini orientades a millorar la situació del món rural».

Deixa el teu comentari