Tous invertirà 250.000 euros en la reforma de la piscina, la Plaza San Miguel i la Casa de la Música

Tous, 18 de maig de 2017.Gràcies als plans d’ajuda de la Diputació de València però també a inversió pròpia, l’Ajuntament de Tous desenvoluparà en els pròxims mesos importants reformes en instal·lacions municipals, solucionant així reclamacions veïnals. Una de les primeres accions que es desenvoluparan serà la reforma de la piscina municipal descoberta, en la qual es reduirà l’altura del got de natació i es modernitzarà la depuradora per a una millor neteja de les instal·lacions lúdic-esportives.

Un Pla Provincial d’Obres i Serveis (PPOS) aportarà 120.00 euros, mentre el consistori que dirigeix Cristóbal García complementarà l’obra amb una inversió de prop de 20.000 euros amb els quals es portarà a canvi una transformació estructural.

Per la seua banda, una altra ajuda de la diputació per valor aproximat de 60.000 euros permetrà l’asfaltat i modernització de la Plaza San Miguel, un dels enclavaments urbans més important del casc de Tous.

Finalment, en la Casa de la Música naixeran tres noves aules per a les classes dels nous educands. També es desenvoluparà a través d’un pla de la diputació per a millorar les instal·lacions musicals i s’invertiran aproximadament 50.000 euros. La casa consistorial ha viscut una reforma per a condicionar diferents estades després de l’establiment de l’ascensor per a millorar la mobilitat de les persones amb limitacions, mentre el consistori també desenvoluparà en el present any, i així ho ha fet constar en el pressupost municipal, l’ampliació de l’arxiu municipal i la biblioteca.

Deixa el teu comentari