El tripartit rebutja les mocions presentades per Cs en Alzira

MªJosé Llopis: “El tripartit haurà d’explicar als veïns per què, una vegada més, vota en contra de millores per a la ciutat”

Alzira, dijous 1 de març de 2018. La portaveu de Ciutadans (Cs) a Alzira, MªJosé Llopis, ha mostrat “el seu descontentament davant la negativa del tripartit a aprovar les mocions presentades al ple celebrat ahir”.

Llopis ha lamentat que “tant la petició per ampliar el vial de la Graella com la que sol·licitava l’adaptació de tots els parcs de la ciutat han estat rebutjades pel ple”. “El tripartit haurà d’explicar als veïns per què, una vegada més, vota en contra de millores per a la ciutat”, ha advertit.

La representant de Cs ha explicat que “a la moció dels parcs el que es demanava era garantir que tots els parcs de la ciutat quedaran adaptats a mig termini”. D’esta manera, ha argumentat, “qualsevol xiquet, amb o sense diversitat funcional, podria jugar juntament amb la resta de menuts en qualsevol parc de la ciutat”. En la mateixa línia, la regidora ha matisat que “això és la veritable inclusió: la que no fa distincions i facilita el dia a dia de tots”.

Pel que fa al vial de la Graella, la regidora ha exposat que “l’objectiu de la moció era ampliar la zona de circulació per tal de millorar el trànsit de vehicles”. “També ampliar l’espai per maniobrar a l’encreumament amb el camí de la Casella”, ha indicat alhora que ha recordat que “tot i que el tripartit no va aprovar esta proposta, el regidor Pep Carreres es va mostrar interessat pel que Cs plantejava”.

Llopis també ha explicat que “esta modificació permetria crear un carril bici i ampliar la vorera perquè cicloturistes, vianants i veïns gaudisquen d’una accessibilitat total en esta zona”, ha conclòs la representant de Cs.

Deixa el teu comentari