Turís celebra el seu gran fons el pròxim 14 de febrer 04-02-2016

IMG_0087El Gran Fons de Turís, memorial Raimon Soria, es presenta enguany amb novetats començant per l’avançament en la data de la seua celebració. La cita tindrà lloc el pròxim 14 de febrer a partir de les 9:30h, en què participaran els xiquets, i li seguirà a les 10:30h la prova sènior.

Les inscripcions, i la consulta de les bases, poden realitzar-se a través de la web de Cronorunner i el termini finalitza el 10 de febrer. El preu d’inscripció són 5 euros

Per segona ocasió la prova s’inclou en el circuit Ribera del Xúquer constituint la primera de les proves del circuit. Els participants han de recórrer una distància de 16 quilòmetres, que consisteixen a anar i tornar a la urbanització Altury des de la Plaça Vicent Ribes de la localitat, si ben enguany s’inclou la I Carrera d’Iniciació amb una longitud de 8’75km.

Respecte als trofeus del Gran Fons (16km), elaborats un any més per l’associació Per ells, amics del discapacitats de Turís, es lliuraran als tres primers de cada categoria, homes i dones, sense oblidar la borsa del corredor per a tots els que finalitzen juntament amb una samarreta commemorativa i tot el que l’organització puga aconseguir.

A més enguany hi haurà obsequis relacionats amb la data tan especial en què se celebra el gran fons, el dia dels enamorats. Al primer que passe per la meta volant situada en el punt més llarg, a 8 km aproximadament, i que acabe la prova se li obsequiarà amb una caixa de bombons.

Les tres primeres parelles que acaben juntes la carrera, que entren agafades de la mà en meta i es donen un bon bes tant al creuar-la com en el podi aconseguiran un dinar romàntic per a exie mateix dia en un restaurant de la localitat.

Altres trofeus que no estan inclosos en el reglament però que persegueixen la participació per equips són els corresponents als tres equips més ràpids a arribar a meta, segons els criteris que figuren en el reglament del circuit, i el del club amb més atletes entrats en meta.

En la meta, l’organització tindrà disposada per als corredors una taula amb beguda isotònica, fruita fresca i “coca de llanda” casolana, i prega encaridament als que vagen arribant primer que tinguen consideració a l’hora de servir-se perquè la resta puga gaudir de totes les viandes per a reposar forces. Els premis es lliuraran una vegada entre en meta l’últim corredor.

Deixa el teu comentari