Turís es retroba amb la seua història en la Setmana de la Dona

10-03-2017.Dins dels actes preparats per a commemorar la setmana de la dona, la Regidoria de la Dona, en col·laboració amb les Mestresses de casa i diverses veïnes i veïns com Vicenta Tarín Soler, Carmen Pérez, Conxin Picó, Aida i Xelo Iranzo i Emilio Sancho, ha organitzat una exposició de fotos antigues instal·lada en el Teatre Ideal.

La mateixa Vicenta acompanyada pel regidor, Núria Montero, l’Alcalde Eugenio Fortaña i la Reina de les Festes, Carolina Algarra, va ser l’encarregada de tallar la cinta inaugural obrint les portes a una gran expectació per trobar-se amb el passat de Turís.
Altres actes que s’han dut a terme al llarg de la setmana són les diferents xarrades sobre llenguatge sexista o la violència de gènere així com els sopars per a lliurar els trofeus del campionat de parxís i el sopar de la dona, que va congregar a més de 250 dones.

La recaptació d’aquest sopar es destinarà a alguna associació que treballe per a fomentar la igualtat i lluite pels drets de la dona. La projecció de la pel·lícula “Sufragistas” amb posterior col·loqui i berenar a càrrec de les ames de casa i la concentració efectuada a la porta del consistori en el dia de la dona han completat el programa d’activitats.

Deixa el teu comentari