Turisme Comunitat Valenciana ha destinat en 2018 al voltant de 2 milions d’euros per a millores en les platges

Casetes vestidor, jocs infantils, zones de bany accessibles i condicionament de passarel·les, entre altres millores.

Les platges són el nostre millor reclam turístic, el vaixell insígnia de l’oferta de les tres províncies de la Comunitat Valenciana. Per això, Turisme Comunitat Valenciana ha destinat aquest 2018 un total de 2 milions d’euros per millorar les platges de la Comunitat Valenciana en la temporada estival.

Segons el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, l’objectiu és mantenir l’excel·lència i qualitat de les platges mitjançant el subministrament de nous serveis turístics a més de la reparació i manteniment d’infraestructures higièniques i lúdiques.

Per una banda, s’han instal·lat cent casetes de bany vestidors, de les quals 37 s’han ubicat a la província de València.
S’han instal·lat també jocs infantils, zones de bany accessibles i condicionament de passarel·les, són algunes de les millores. Entre les platges beneficiades, es troben la de Cullera i la del Mareny de Barraquetes.
Amb aquestes noves i millorades infraestructures turístiques, les platges de la Comunitat Valenciana es troben entre les millors equipades del país, actuacions que s’han dut a terme amb la col·laboració de les diferents entitats municipals.

Deixa el teu comentari