Turisme Comunitat Valenciana i Palau dels Arts col·laboren per a impulsar accions de promoció i màrqueting de la cultura de la Comunitat

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau dels Arts “Reina Sofia” per a la realització d’accions de promoció i màrqueting de la cultura de la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, la Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 440.000 euros.

Per la seua banda, la Fundació Palau dels Arts “Reina Sofia” es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, com l’emissió en els canals Mezzo, Mezzo Live HD i Mezzo Live World de dues produccions i la transmissió en directe d’una d’elles en Opera Vision.

A més, mitjançant aquest conveni es produirà l’òpera Turandot de Puccini, que es representarà en el Palau dels Arts durant el mes d’octubre en 6 funcions.

També durà a terme una campanya publicitària d’anuncis i articles en les revistes especialitzades i en mitjans de premsa generalista, tant de la Comunitat Valenciana com a nacionals i internacionals, dels espectacles programats en 2018, així com de la programació de la temporada 2018-2019.

Així mateix, la Fundació Palau dels Arts durà a terme missions comercials i promocionals del palau dels Arts en mercats internacionals. En concret, presentarà la temporada 2018-2019 a Berlín en una acció que comptarà amb la presència del nou director artístic dels Arts i la participació del Centre de Perfeccionament Plácido Domingo del Palau dels Arts.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme cultural.

cal destacar que el turisme cultural, a més de ser un producte turístic que inclou una variada oferta d’activitats i recursos, suposa un reforç important per a les destinacions turístiques de sol i platja i fins i tot de la percepció turística de la Comunitat en el seu conjunt.

D’aquesta manera, el turisme cultural exerceix un valor positiu per a la marca, ampliant i potenciant la força de la destinació, d’acord amb les tendències actuals de la demanda que cada vegada té major interès a incorporar valors culturals.

Deixa el teu comentari