UE l’Alcúdia 1 – 0 UD Castellonense

La UD Castellonense guanya a la UE l’Alcúdia en el partit disputat aquest cap de setmana en el camp Els Arcs.

El partit es va viure amb nervis en la primera part. L’encontre va aplegar al descans amb el marcador a 0 per part dels dos equips.

La segona meitat començava amb un colp per als locals, que van tindre que jugar amb un jugador menys amb l’expulsió de Barea. La segona meitat va estar disputada, en els últims 20 minuts els dos equips jugaren amb 10 jugadors.

A falta de 10 minuts, un altra expulsió per als visitants que acabaren el partit amb 9 jugadors.

En l’última jugada del partit, una falta lateral, rematada per Dani es va convertir en el 0-1, gol que va sentenciar el partit.
Després d’aquest encontre, el Castellonense rebrà en casa al Benigànim i la UE l’Alcúdia visitarà al Monte-Sion.