Els valencians de Tot Globo entren en el Top Ten mundial amb els equips de La Rioja i Mallorca en el campionat d’Àustria

Els tres globus de la selecció estatal sumen 577.5 punts i aconsegueixen un meritori sisè lloc en la 23 edició del certamen internacional de globus d’aire calent

València Turisme i Del Tros al Plat han estat presents en les lones del globus valencià, pioner del vol aerostàtic en el territori

Els tres globus seleccionats per a integrar la selecció estatal han aconseguit un meritori sisè lloc, entre 26, en el XXIII Campionat del Món de Globus d’Aire Calentdisputat a Àustria. Els primers cinc llocs han sigut para Rússia, Bèlgica, Àustria Suïssa i Gran Bretanya. Per darrere de la selecció estatal, Estats Units, França, Holanda i Alemanya, han completat els 10 primers llocs del mundial d’aeroestació.

En la cita austríaca, celebrada en la localitat de Groß-Siegharts, al nord del país, han acudit els millors globus del planeta. Entre ells, destaca la classificació en el Top Ten de la selecció estatal encapçalada pel pilot de La Rioja, Iván Ayala, el balear Ricardo Aracil i els valencians Raúl i Blai Carbonell Rodríguez, de Tot Globo (Bocairent). “La magnífica relació entre nosaltres ha sigut determinant per a aquest gran resultat final”, assenyalen des de l’equip valencià.

València Turisme i Del Tros al Plat han estat presents en les lones del globus aerostàtic de l’equip valencià, pioner del vol aerostàtic com a experiència turística en el territori valencià, que forma part del Catàleg de Productes Turístics del Patronat de Turisme de València.

Tal com destaca el director del Patronat de Turisme de València, Evarist Caselles, “la participació dels valencians de Tot Globo en el mundial és un segell de qualitat inqüestionable per a una experiència turística que pot gaudir-se en el nostre territori”.

La zona de vol habitual de Totglobo és Bocairent i la Serra de Mariola, un entorn natural que ofereix una experiència diferent i visualment evocadora. Sobrevolar el casc antic de Bocairent o contemplar els cims del Montcabrer, el Benicadell o Aitana són alguns dels atractius que permet gaudir aquesta activitat.

Dos mundials i a pel tercer

És la segona vegada que els germans Carbonell disputen el mundial d’aeroestació. L’anterior va ser en 2012 en Battle Creek (USA), una experiència que van qualificar de “molt interessant”, i que ara han millorat amb la seua participació a Àustria. El pròxim mundial se celebrarà en 2020 a Mallorca.

Abans de la pròxima cita internacional, els germans Carbonell tenen reptes apassionants com la pròxima Regata Internacional de Globus Aerostàtics “Crianza de Rioja” que se celebra del 29 d’agost al 2 de setembre a Haro, al costat del XL Campionat Nacional d’Aeroestació.

Deixa el teu comentari