Veïns d’Almussafes visiten el monestir de Sant Jeroni de Cotalba

Un grup de 37 persones de la localitat es va desplaçar fins a Alfauir, ahir dimecres 22 per la vesprada, per a recórrer l’emblemàtic edifici

Almussafes, a 23 de febrer del 2017.Quasi 40 veïns i veïnes d’Almussafes es van traslladar ahir dimecres dia 22 fins al terme municipal d’Alfauir, a pocs quilòmetres de Gandia, per a conéixer el Reial Monestir de Sant Jeroni de Cotalba, una de les construccions monàstiques millor conservades de la Comunitat.

En un entorn natural privilegiat, els participants a l’activitat van disfrutar d’una interessant proposta guiada que els va submergir en la història i l’arquitectura d’un immoble declarat Bé d’Interés Cultural en 1994.

L’objectiu d’esta iniciativa, promoguda des de la Regidoria d’Igualtat del consistori local, era acostar els veïns a la riquesa arquitectònica i paisatgística de l’edifici conventual, fundat en 1388, ja que al llarg dels seus patis, torres, jardins, claustres i capelles conviuen cinc estils diferents en estricta harmonia.

L’excursió, el preu públic de la qual estava fixat en 5 euros per persona, va començar al voltant de les 15 hores de la vesprada, moment de partida del grup amb autobús des del Centre Cultural de la població.

Deixa el teu comentari