Vicente Ruiz “El Soro”, enamorat de Guadassuar: “És un poble que estima i respecta les seues tradicions”

El Soro-03El mestre confessa sentir-se aclaparat per tantes mostres d’afecte i estima en la seua participació en “LesDanses de Guadassuar” com a “Cap de Dansa”

Visita il·lustre en la tercera jornada de “Les Danses de Guadassuar” que van tindre lloc en el carrer de l’Ermita. Vicente Ruiz “El Soro”, el torero valencià, va ser l’encarregat d’animar i felicitar als participants en esta nova cita amb la tradició de Guadassuar.

La seua comesa com a “Cap de Dansa” va ser agraïda per nombrosos veïns de la població, que no van deixar passar l’oportunitat de fer-se una foto amb el torero.

El seu mosso d’espases Ramón Palop és el nexe d’unió entre “El Soro” i la localitat de Guadassuar.

A partir de la invitació per part dels festers cap a “El Soro” confessa que no podia fallar al seu company de professió i va acceptar de gran grat ser el “Cap de Dansa” d’una festa que no coneixia, però de la qual havia sentit parlar molt.

“M’ha enamorat la passió, el respecte i l’amor cap a les seues tradicions que té Guadassuar i a partir d’ara es convertirà en la meua pàtria xica”, confessà “El Soro”. Ha quedat gratament sorprès pel treball que realitzen els festers i lloa la tasca que realitzen durant tot l’any, així com “l’esforç que demostren amb el seu amor cap a esta festa que uneix, reforça els llaços de germanor i manté viva la memòria d’un poble que lluitarà per a que continue una de les seues grans tradicions”, assegurà el torero valencià.

Deixa el teu comentari