Vint-i-quatre comerços d’AECAL no tancaran els dimecres al migdia en Almussafes

“Almussafes obri per tu” és la nova iniciativa de l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes coincidint amb el seu desè aniversari

A partir de demà dia 16 de novembre, els veïns podran adquirir productes i accedir a serveis cada dimecres en horari ininterromput

apertura-dimecres-almigdiadefAlmussafes, a 15 de novembre de 2016. Des de demà dimecres 16 de novembre, 24 establiments pertanyents a l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes, AECAL, obriran al públic els dimecres al migdia. Tant els veïns com tots aquells que treballen en la localitat podran accedir a una àmplia varietat de productes i serveis en horari extraordinari per a facilitar el desplaçament d’aquells que per diferents circumstàncies no poden traslladar-se a aquests comerços durant la resta de la jornada. “Els dimecres al migdia, Almussafes obri per tu”, com han denominat a la iniciativa, compta amb el suport de la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Almussafes.

En plena celebració del seu desè aniversari, l’Associació d’Empresaris i Comerciants d’Almussafes, AECAL, continua impulsant iniciatives per a potenciar el desenvolupament del comerç de proximitat en la localitat. La nova campanya promoguda pels establiments del municipi és “Els dimecres al migdia, Almussafes obri per tu”, gràcies a la qual un total de 24 tendes romandran obertes de manera ininterrompuda tots els dimecres.

Des de demà dimecres 16 de novembre, els veïns d’Almussafes i de les localitats veïnes, així com aquelles persones que desenvolupen la seua activitat professional en el nucli urbà o en els polígons industrials situats en la població, tindran l’oportunitat de visitar aquests comerços per a realitzar les seues compres i accedir als seus serveis durant les hores que habitualment es dediquen a dinar.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, que l’associació ja promociona en col•laboració amb la Regidoria de Comerç a través dels seus perfils en xarxes socials i amb la distribució de cartells informatius, és “facilitar al màxim les compres en les tendes d’Almussafes, permetent als clients aprofitar aqueixes hores del migdia en les quals no treballen per a adquirir els nostres productes o accedir als nostres serveis”, assenyalen des de l’entitat.

Així, a partir d’ara, en l’equador de la setmana, concretament els dimecres, els veïns tindran al seu abast la possibilitat d’accedir en aquest horari extraordinari a sabates, alimentació, decoració, roba, joieria, productes esportius, i serveis relacionats amb la salut, els estudis, la fotografia, la informàtica i a cafeteries.

Des de AECAL esperen que aquesta iniciativa “siga ben rebuda per part dels ciutadans i resulte atractiva i sobretot útil per a aquells que treballen a jornada partida i troben dificultats per a acostar-se als nostres comerços durant la resta del dia”.

Deixa el teu comentari