Èxit a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de la mà de l’obra Muñeca de porcelana

Èxit a la Casa de la Cultura de l’Alcúdia de la mà de l’obra Muñeca de porcelana

El passat divendres, 12 de maig, la Casa de la Cultura de l’Alcúdia es va omplir de gom a gom per a rebre l’obra de teatre Muñeca de Porcelana, una producció de Bravo teatro protagonitzada per José Sacristán i Javier Godino.

Muñeca de porcelana és la primera producció que es fa en el món després de l’estrena en Broadway de la seua obra original, China Doll, obra protagonitzada per Al Pacino que el seu autor, David Mamet, va escriure expressament per a ell.

Mamet ha creat una intensa i emocionant estructura teatral de ritme vibrant, que barreja temes com el poder polític, econòmic o els mitjans de comunicació, amb la lleialtat, i les dificultats de l’ésser humà per trencar amb el seu passat. Una espiral de successos que en 24 hores, modificarà per a sempre el destí dels seus protagonistes. I possiblement la visió dels espectadors de la cara oculta dels amos del món.

José Sacristán, l’actor protagonista de l’obra, es troba entre els 25 millors actors actuals per a la AFI (American Film Institute), ocupant el vigèsim lloc per davant d’actors com Benicio del Toro, Robert Redford o Rusell Crowe. L’actor madrileny és l’únic actor espanyol en aquest rànquing, en el que la resta són actors americans o anglesos.

Deixa el teu comentari