XXVI Trobada Internacional de Mags a Almussafes

Un gran nombre d’esdeveniments que converteixen aquest municipi en la capital de l’il·lusionisme amb artistes vinguts d’arreu del món.

Emoció, fantasia i espectacularitat. Adjectius que defineixen la vint-i-sisena sisena edició de la Trobada Internacional de Mags.
Un congrés que se celebra en Almussafes del 12 al 15 d’abril i que inunda, una vegada més d’il·lusionisme la localitat.

En concret, aquest dijous s’ha celebrat la Gala del Concurs Internacional de Màgia General, en la qual han participat 16 il·lusionistes vinguts d’arreu del món.

Per altra banda, aquest divendres s’ha inaugurat la fira màgica, en la qual els professionals del sector participants en el congrés han pogut conéixer les últimes tendències en màgia en els més de 30 estands que s’han repartit en la pista polivalent del Pavelló Poliesportiu Municipal.

Aquest cap de setmana la intensa activitat continuarà amb la Gala de Firers, la Gran Gala Internacional i una Paella Gegant, entre altres. Una trobada en la qual participen els millors mags del moment. Podran descobrir tots els detalls de l’Almussafes Màgic al nostre pròxim programa Punt Cultural.

Deixa el teu comentari