12 corredors del Club d’Atletisme Almussafes participen en la 36 edició de la marató de València

Esta carrera es va celebrar en paral·lel al 10K de la ciutat, opció en la que també van córrer quatre integrants del CA

 L’entitat s’unix, per segon any consecutiu, a estes cites esportives

Almussafes, a 21 de novembre del 2016. Setze membres del Club d’Atletisme Almussafes van participar en la Marató i el 10K celebrats ahir diumenge, 20 de novembre, a partir de les 8.30 hores a València. És el segon any que l’agrupació s’unix a esta cita esportiva des de la seua gestació, a finals del 2014.

marato7El Club d’Atletisme Almussafes comença a fer història en el món de l’esport. Ahir, 20 de novembre, va tornar a demostrar el seu compromís amb el running en el 10K de la ciutat de València amb la participació d’un total de quatre membres: Adriana Aparici, Araceli Espert, José Martínez i Fernando Desaa. Però l’entitat també va estar present en la carrera estrela de la jornada, una competició que ha sigut reconeguda com una de les millors proves del món i que estrena carrera en la capital del Túria amb l’etiqueta or de la IAAF.

Després d’haver recorregut els 42 quilòmetres corresponents, van arribar a la línia de meta amb un resultat satisfactori Carlos Bartual, Iván Mora, David Martínez, Carlos Garcerán, Jaume Estellés, Marta López, Vicente Salvador Asins, María Elena Santana, Santos Rubio, Conxín Felip, Mario Márquez i Ramón Sabater.

marato8La 36 edició de la popular Marató València Trinidad Alfonso DEP, competició que organitza la Societat Esportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, va comptar amb 19.000 participants, dels quals van arribar a meta quasi 16.000 atletes. El kenyà Victor Kipchirchir es va proclamar campió de la prova (amb un temps de 2:07:38) seguit per Gilbert Kollum Yegon (2:08:04) i Peter Cheruiyot Kirui (2:08:12). Al seu torn, el podi femení va estar integrat per Valary Jemeli Aiyabei (la victòria de la qual qual va estar acompanyada del rècord de la competició, 2:24:48), Nancy Jespkosgei Kiprop (2:25:13) i Bethelem Moges Cherenet (2:26:11). Milers de persones van eixir als carrers que definien el recorregut de 42.195 metres, dividit en cinc trams, per a animar als corredors en el gran esdeveniment esportiu.

El Club d’Atletisme Almussafes es prepara ara per a celebrar la segona Sant Silvestre del municipi, prova a la que conviden a participar a tots els veïns per a despedir el 2016 amb esport, alegria, camaraderia i bon humor.

Deixa el teu comentari