Les Falles 2019 ja han arribat a Alberic

Alberic ha celebrat la Crida de les Falles 2019, un acte que ha combinat la llum, la música i la pólvora per a goig de tots els assistents.

Alberic ja està en Falles 2019.

L’Ajuntament de la localitat ha acollit aquest cap de setmana la Crida. L’acte que dóna pas de manera oficial a la festa fallera. Abans de l’acte, les comissions falleres de la localitat varen fer una cercavila amb inici en la plaça Joaquín Costa. Després, ja als peus de la casa consistorial, va arrancar l’acte.

La Fallera Major d’Alberic, Glòria Signes, va mostrar l’emoció que suposa la Crida.

La figura de la Fallera Major en Alberic és recent. Tant és així, que és el segon any que existeix. L’objectiu és potenciar la festa fallera d’Alberic.

El president de la Junta Local Fallera assegura que, tot i que l’exercici està ple de reunions i de treball, la satisfacció és suficient per a compensar-ho.

Des de l’Ajuntament d’Alberic es continuen potenciant les Falles 2019 any rere any amb una aposta ferma.

Tot i que les Falles d’Alberic no tenen molts anys, el seu alcalde assegura que està perfectament consolidada.

La Crida sempre és un acte especial. L’acte que obri la festa, la data que esperen tots els amants de les falles. La ciutat es converteix en un niu de pólvora, música i festa.

L’acte va concloure amb una gran xocolata per a endolcir més si encara una meravellosa jornada fallera. Ara sí, Alberic ja està en Falles.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.