Els guardons, que s’emmarquen en la celebració del Dia Internacional de la Dona del pròxim 8 de març, busquen reconéixer la labor, trajectòria i aportació a la lluita per la igualtat de gènere tant de dones com d’entitats o associacions del municipi.

Les persones interessades a presentar candidatures a aquests premis poden fer-ho fins al pròxim 22 de febrer en el SAC o en el Espai de Igualtat.

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha iniciat els preparatius de la XIV edició dels premis “Alfafar en Igualtat”. Uns guardons emmarcats en la celebració del Dia Internacional de la Dona, que es commemora el 8 de març, i que busquen reconéixer la labor, trajectòria i aportació a la lluita per la igualtat de gènere tant de dones com d’entitats o associacions del municipi.

Les persones interessades a participar en aquests guardons hauran de presentar la sol·licitud per registre d’entrada en el Servei d’Atenció a la Ciutadania (SAC) de l’Ajuntament o el barri Orba o en el Espai de Igualtat (carrer del Sol, 10) del municipi abans del pròxim 22 de febrer.
En aquesta ocasió, les bases dels reconeixements de “Alfafar en Igualtat” recullen una categoria de caràcter individual, “Dona rellevant d’Alfafar 2020”, dos reconeixements a entitats que fomenten la igualtat de gènere i d’oportunitats entre treballadores i treballadors, “Entitat Rellevant d’Alfafar 2020” i “Empresa amb polítiques d’Alfafar 2020” i una menció honorífica, si escau.

Així, les dones homenatjades en les categories individuals seran reconegudes pel seu treball “no remunerat” i en nombroses ocasions poc valorat que comporta la gestió de l’àmbit domèstic i familiar (neteja, alimentació, cures, etcètera.), una labor fonamental però invisibilitzada que l’Ajuntament vol posar en valor, així com dones que han destacat en qualsevol àmbit, social, polític, cultural o esportiu, o han posat en marxa una nova empresa fomentant així l’apoderament econòmic i la creació d’ocupació.

RELACIONAT

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.