15 estudiants de Picassent reben el premi al rendiment acadèmic del curs 2019/2020

L’alumnat premiat ha obtingut una nota mitjana de 10 en el seu expedient  

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha fet públics els premis extraordinaris al rendiment acadèmic corresponents al curs 2019/2020 a un total de 15 estudiants de Picassent. D’ells, 10 pertanyen a l’etapa d’Educació primària i 5 a l’etapa d’Educació secundària. 

De l’etapa de Primària han sigut reconeguts i reconegudes Anna Navarro Córcoles i Marta López Guaita del CEIP Mare de Déu de Vallivana; Aarón García-Consuegra Lafuente, Ana Herrero Amigó i Alicia Sastre Pastor del CEIP Príncep d’Espanya; Natura Domínguez Cerveró del CEIP Sant Ignasi de Loiola; Isabel Blasco Bosch de l’Escola Les Carolines; i Mª Belén Gimeno Rubio, Pau López Solbes i  Alfonso Viñes Bellver del Col·legi Internacional Ausiàs March.

De l’etapa de Secundària els reconeixements són per a Blanca Baviera Serra i Cristina Silla Aguado del Col·legi Sant Cristòfor Màrtir; Aura de la Concepción Ausina de La Nostra Escola Comarcal; i Sara Cabrera Díaz i Elia Uixeda Ruiz del Col·legi Internacional Ausiàs March.

Donades les circumstàncies actuals a causa de la pandèmia global sanitària marcada per la Covid19 i les restriccions interposades pel que fa referència a les reunions socials, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, i la regidora de l’àrea d’Educació Belén Bernat, han felicitat l’alumnat reconegut amb una carta de felicitació pels seus bons resultats i els han encoratjat a seguir per este camí d’èxits acadèmics.


Deixa el teu comentari